Ώρες Λειτουργίας :

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 20:00. Σάββατο 09:00 - 15:00

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία electric lines ιδρύθηκε το 1998 από τον Κουκουμάκα Νίκο πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. με αντικείμενο τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τους αυτοματισμούς κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Από το 2002 ασχολούμαστε με δομημένη καλωδίωση και οπτικές ίνες σε μεγάλα κτίρια κυρίως δημοσίου σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.

Από το 2003 ασχολούμαστε επίσης και με τον ασύρματο έλεγχο συσκευών όπως φωτιστικά, λέβητες, ρολά κ.α. σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με χρήση προϊόντων της εταιρίας aliberti στην οποία παρακολουθήσαμε ειδική εκπαίδευση

Από το 2010 η εταιρία ασχολείται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ειδικότερα με εγκαταστάσεις φωτοβολταΐκών σε στέγες.

Τελευταία από τον Νοέμβριο του 2011 η εταιρεία μας ασχολείται με την υπέρυθρη θέρμανση με πάνελ, τεχνολογία που εξοικονομεί ως και 40% το κόστος θέρμανσης.

Σήμερα βρισκόμαστε στο σημείο να μπορούμε να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας στην νέα τεχνολογία σε ότι αφορά τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Μοναδικός μας στόχος η ποιότητα και η συνέπεια της δουλειάς μας.

Από την πιο απλή οικιακή επισκευή, έως μεγάλης κλίμακας εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις έργων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει έργο πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για εμάς.