Ώρες Λειτουργίας :

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 20:00. Σάββατο 09:00 - 15:00

Συστήματα Συναγερμού

Το θέμα της ασφάλειας αποτελεί σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητάς μας. Όλοι μας επιθυμούμε να ζούμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, έτσι καταφεύγουμε σε σίγουρες και αποτελεσματικές μεθόδους προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Τη δυνατότητα αυτή μας την προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν σε όλους τους χώρους.

Σε συνεργασία με κέντρα λήψης σημάτων, έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνεται ο πελάτης για κάθε συμβάν που γίνεται στο χώρο του.

Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως CCTV

Εκτός όμως από την επιλογή ενός αποτελεσματικού συστήματος συναγερμού, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης και ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV).

Με τον όρο CCTV (Closed Circuit TV) εννοούμε ένα σύστημα καμερών το οποίο παρακολουθεί το χώρο μας και παράλληλα μεταδίδει εικόνα μέσω μίας οθόνης, ενώ μπορειί να γίνεται και καταγραφή όλων των στοιχείων σε ένα καταγραφικό. Όλα αυτά μπορούμε φυσικά με τον κατάλληλο εξοπλισμό να τα δούμε και απομακρισμένα μέσω ενός υπολογιστή ή ακόμα και στο κινητό μας τηλέφωνο.

Ο σημαντικότερος λόγος τοποθέτησης ενός συστήματος παρακολούθησης είναι κυρίως για την αποφυγή παρανόμων πράξεων κατά της ζωής και της περιουσίας.

Η εταιρεία μας ασχολείται με την εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων και είναι σε θέση να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τόσο την καλωδίωση, όσο και την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τον προγραμματισμό του συστήματος συναγερμού ή του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.